Albums


19??: LIEDJES UIT HET HART GEGREPEN (lp)
De bleke harmonicaman; De dronken chauffeur; De orgelmeid; De teddybeer; De tijd zal het leren; Er staat in m'n tuin; Kinderloos; Kleine bedelaar; Lang geleden; Nooit; Rozen van een tuchthuisboef; Vergelding.
PHILIPS 625 301 QL (lp)

19??: DE MEEST GEVRAAGDE LIEDJES (lp)
Ach vaderlief; Als je weer vrij komt; De blinde soldaat; De meid van de straat; Haar grote reeën ogen; Ik ga pappie tegemoet; Miljoenen ogen; Moeders graf; Onder de rode lantaarn aan de haven; Pappie's grote sterke handen; Rij voorzichtig, Vroeg of laat.
PHILIPS 625 323 QL (lp)

19??: MIJN EERSTE SUCCESSEN ! (lp)
Ach, vaderlief, toe drink niet meer; Bloeiende twijgen; De teddybeer; Denk je nog aan mij; Ik ga pappie tegemoet; Jaloezie; Kindergebed; Lang geleden; Moedertjelief; Portretje; Twee kindervlechten; Vroeg of laat.
TELSTAR TREFFER TT 7613 (lp)

19??: MIJN EERSTE SUCCESSEN 2 (lp)
Als je weer vrij komt; Arme kleine Madeleine; De blinde soldaat; De meid van de straat; De tijd zal leren; Het is voor jou; Kinderloos; Kleine kinderhandjes;  Neem mij met je mee; Omdat; Pappie's grote sterke handen; Rij voorzichtig.
TELSTAR TREFFER TT 7645 TL (lp)

19??: DE VRACHTWAGENCHAUFFEUR en andere successen (& JOHNNY HOES) (lp)
'n Lach en 'n traan; 'n Roos kan niet zonder zonneschijn; De onbekende heilsoldaat; De voddenraper van Parijs; De vrachtwagenchauffeur; Het bloemenmeisje van Rotterdam; Het leven is 'n tranendal; Lach Clown; Parijs bij nacht; Waarom heb je me niet geschreven?; Ware liefde kun je niet kopen; Zwijgen is goud.
TELSTAR TREFFER TT 7646 TL (lp)

19?? DE VONDELING (lp)
50 Jaar getrouwd; Ach Rozemarie; Als de lente komt; De bedelaar van Parijs; De bleke harmonicaman; De muur; De vondeling; Kinderloos; Moeders liedje; Nachtvlinders; Rozen voor moeder; Vergelding.
TELSTAR TREFFER TT 7648 TL (lp)

19??: LIEDJES DIE JE NOOIT VERGEET Nr. 1 (lp)
Aan de muur van 't oude kerkhof; Achter in 't stille klooster; Als ik naar je blinde ogen kijk; De schooier en z'n hond; Mammie, waar ben je; Moeder, ik kan je niet missen; Scheiden doet lijden; Sluimer zacht m'n lieve jongen; Spaanse vluchteling; Vergeet mij niet; Verlaten; Witte rozen.
TELSTAR FESTIVAL TF 8056 TL (lp)

19??: LIEDJES DIE JE NOOIT VERGEET Nr. 2 (lp)
Als ik je zon niet kan wezen mag ik er je schaduw dan zijn; De speelbal; Eenmaal; Het lied van het pierement; Het steegje; Ik heb niet gewandeld op rozen; Ik vraag niet wat je bent geweest; Koekoekswals; M'n pappie is enkel 'n foto; Marilou; Noodlot; Waarom wou jij van mij nog van m'n liefde weten?
TELSTAR FESTIVAL TF 8057 TL (lp)

19??: BLOEMEN VOOR MOEDER (lp)
Bloemen aan moeder; Hou altijd je moeder in ere!; Ik heb eerbied voor jouw grijze haren; Loop nooit je moeders deur voorbij!; Mamma; Moeder; Moederdag; Moeder, hoe kan ik je bedanken!; Moeder, we zijn zo gelukkig; Oh, mama mia!; Rozen voor moeder; Zilverdraden tussen 't goud.
TELSTAR FESTIVAL TF 8058 TL (lp)

19??: LIEDJES DIE JE NOOIT VERGEET! *1* (lp)
Aan de muur van 't oude kerkhof; Achter in 't stille klooster; Als ik naar je blinde ogen kijk; De schooier en z'n hond; Mammie, waar ben je; Moeder, ik kan je niet missen; Scheiden doet lijden; Sluimer zacht m'n lieve jongen; Spaanse vluchteling; Vergeet mij niet; Verlaten; Witte rozen.
TELSTAR FESTIVAL TF 8102 TL (lp)

19??: LIEDJES DIE JE NOOIT VERGEET *2* (lp)
Als ik je zon niet kan wezen mag ik er je schaduw dan zijn; De speelbal; Eenmaal; Het lied van het pierement; Het steegje; Ik heb niet gewandeld op rozen; Ik vraag niet wat je bent geweest; Koekoekswals; M'n pappie is enkel 'n foto; Marilou; Noodlot; Waarom wou jij van mij nog van m'n liefde weten?
TELSTAR FESTIVAL TFA 8103 TL (lp)

19??: MIJN EERSTE SUCCESSEN (lp)
TELSTAR TL 11923 (lp)

19??: ZINGT VOOR MOEDER (lp)
Bloemen aan moeder; Hou altijd je moeder in ere!; Ik heb eerbied voor jouw grijze haren; Loop nooit je moeders deur voorbij!; Mamma; Moeder; Moederdag; Moeder, hoe kan ik je bedanken!; Moeder, we zijn zo gelukkig; Oh, mama mia!; Rozen voor moeder; Zilverdraden tussen 't goud.
TELSTAR TPA 89.529 (lp)

1967: 10 JAAR ZANGERES ZONDER NAAM (lp)
Bedrogen; Brief naar de gevangenis; De vlieger; De zondares; Gratie; Haar grootste dag; Hou moed, lieve pappie!; Jantjes voetbal; Kindjes graf; Loesje's verjaardag; Moeder te zijn; Ouden van dagen.
TELSTAR FAVORIET TFA 13000 TL (lp)

19??: 12 GOUDEN SUCCESSEN (lp)
's Nacht op de donker boulevard; Achter tralies en muren; Bij de poort van de school; Brief van 'n straatmadelief; Heintje m'n kleintje; Het broekje van Jantje; Hij was maar een zoon van Jan Boezeroen; Ja ik weet; Jongens van 18 jaar; Karel en Leida; Maar zij die achterbleven; Mag ik van u 'n lift meneer?
TELSTAR FAVORIET TFA 13008 TL (lp)

19??: MIJN LEVENSLIED (lp)
'k Zie aan 't raam de laatste rozen bloeien; Daddy; De vloek van 't leven; Eduard en Helena; Ga toch niet weg uit m'n leven; Het hobbelpaard; Het hutje bij de zee; Het stiefkind; Janneman; Jantje aan de telefoon; Je hebt haar maar eenmaal; Kom zwarte zigeuner; Overschotje; Poema.
TELSTAR FAVORIET TFA 13008 TL (lp)

19??: DE BESTE VAN DE ZANGERES ZONDER NAAM (lp)
FONTANA 626 289 QL (lp)

19??: LEVENSLIEDJES (& JERRY BEY) (lp)
FONTANA 626 340 QL (lp)

1968: NACHTVLINDERS (& JERRY BEY) (lp)
De bedelaar van Parijs; De meid van de straat; De oorlogsheld; De teddybeer; Emigrantenleed; Helden in 't zwart; Jaren komen, jaren gaan; Moeders liedje; Nachtvlinders; Pappies grote sterke handen; Scheiden doet lijden; Waarom die tranen?.
FONTANA 826 408 QY (lp)

1972: MANDOLINEN IN NICOSIA (lp)
Ave Maria; De rozenkrans; De schutting; Het angelus; Het soldaatje (de vier raadsles); Jeruzalem; Mandolinen in Nicosia; Mexico; Nonnenkoor (paradijs); Slavenkoor; Sunny boy; Zeehondenbabies.
TELSTAR FAVORIET TFA 13035 (lp)

1973: DE MEID VAN DE STRAAT
FONTANA

1973: LIEDJES UIT HET HART GEGREPEN (lp)
PHILIPS 6428 077 (lp)

1973: DE BRUID en andere successen (lp)
Ay Ay Ay (Ik sta aan 't strand); De blinde man; De bruid; De versierde stoel; Geadresseerde wordt vermist; Ginds achter de wolken; Het klagende weesje; Het konijntje; Het oorlogsweesje; Loesje's verjaardag; Op 't duin zat 'n knaapje te wenen; Voor jou.
TELSTAR FAVORIET TFA 13040 TL (lp)

1973: DE BESTE VAN (lp)
PHILIPS 6423 308 (lp)

1973: DE MEESTGEVRAAGDE LIEDJES (lp)
PHILIPS 6440 967 (lp)

1974: ALS IERSE KINDEREN HUILEN
TELSTAR

1974: HET PARELSNOER
TELSTAR

1974: MIJN GOUDEN PLATEN (lp)
's Nachts op de donkere boulevard; Achter in 't stille klooster; Achter tralies en muren; Ach vaderlief, toe drink niet meer; Eduard en Helena; Het soldaatje; Ik ga pappie tegemoet; Jongens van 18 jaar; Mag ik van u 'n lift meneer?; Mandolinen in Nicosia; Mexico; Zeehondenbabies.
TELSTAR TFA 13038 TL (lp)

1974: DE LAATSTE ROOS en andere successen (lp)
De laatste roos; De lieve ome; De vuile hond; Het eerste kindje; Het parelsnoer; Ik huil om jou Veronica; Israël; Kleine Suze; Laat de zon in m'n hart weer gaan schijnen; Moeders graf; Op Capri gaf je rozen aan mij; Zeven witte zwanen.
TELSTAR FAVORIET TFA 13044 TL (lp)

1975: KEETJE TIPPEL en andere liedjes uit 't rosse leven (lp)
Keetje Tippel; In Hamburg; Kom matroos!; Wat weet 'n kind; Al heb je mij bedrogen; En ze lachte...; Rooie Sien; 'n Meid van de vlakte; Mooie Rosa; De maitresse; Gestolen rozen; Voor jou wil ik leven!
TELSTAR TSP 16910 TL (lp)

1975: MIJN LEVEN (lp)
Ach moeder; En ze lachte; Kleine herdersjongen; Kom matroos; Laat mij leven; Mijn leven; Moeders graf; Oh, Irish boy; Ouden van dagen; Valse liefde; Vele vele malen; Zeehondenbabies; Zonder zon.
TELSTAR TSP 16913 TL (lp)

1975: VROLIJK KERSTFEEST (lp)
't Is kerstnacht; Als klokken in de nacht luiden; Ave Maria; De herdertjes lagen bij nachte; Het kerstkindje wilde ze zien; Hij was maar een neger; Hoort hoe de kerstklokken luiden!; Maria's kind; Oh, denneboom; Vrede!; Stille nacht, heilige nacht; Uren, dagen, maanden, jaren; Vrolijk kerstfeest; Zwervers kerstnacht.
TELSTAR TPO 11.927 (lp)

1976: DE BEDELAAR VAN PARIJS (lp)
PHILIPS 6440 954 (lp)

1976: ONDER 'N BRUG VAN PARIJS
TELSTAR

1977: DE VRACHTWAGENCHAUFFEUR en andere successen (& JOHNNY HOES) (lp)
'n Lach en 'n traan; 'n Roos kan niet zonder zonneschijn; Alleen is maar alleen; De onbekende heilsoldaat; De pompbediende; De taxi-chauffeur; De voddenraper van Parijs; De vrachtwagenchauffeur; Het bloemenmeisje van Notre Dame; Het leven is 'n tranendal; Lach Clown; Parijs bij nacht; Ware liefde kan je niet kopen; Zwijgen is goud.
TELSTAR REGENBOOG RGB 12.508 TL (lp) / TMC 605 (mc)

1977: DAAR BEN IK WEER! (lp/mc)
Als stille getuige; Daar ben ik weer...ik ben zo blij; De allermooiste jaren van je leven; Dood door drugs; Geen steen en geen bloem; Het altaar; Het kind van de zonde; Hij deed zijn plicht; Nog altijd; Sluit nooit je ogen voor de waarheid; Weet je waarom ik huil; Zacht oranje rozen.
EMI-BOVEMA 064-25686 (lp) / 258-25686 (mc)

1977: ZOALS VROEGER (lp)
In eenzame nachten; Zeg oude muzikant; Oh pappie toe drink niet; Het moedertje; Billy Joe; Zoals vroeger; Jongen; In de haven klinkt een lied; De scheiding; Mammie ik voel me alleen; 't Kinderfietsje; Napoli.
EMI 062-26067 (lp)

1977: ZINGT EDITH PIAF
TELSTAR

1977: BLIJ MET IEDERE DAG (lp)
Als stille getuigen; Daar ben ik weer...ik ben zo blij; De allermooiste jaren van je leven; Dood door drugs; Geen steen en geen bloem; Het altaar; Het kind van de zonde; Hij deed zijn plicht; Nog altijd; Sluit nooit je ogen voor de waarheid; Weet je waarom ik huil; Zacht oranje rozen.
EMI-BOVEMA 5c064x-25686  (lp)

1978: HAAR BEROEMDE LEVENSLIEDJES... (lp)
't Was aan de Costa del Sol; Ach vaderlief, toe drink niet meer; Achter in 't stille klooster; Achter tralies en muren; Balalaika; De vrachtwagenchauffeur; Eduard en Helena; Een brug te ver; Jaloezie; Jongens van 18 jaar; Keetje Tippel; Mag ik van u 'n lift meneer; Mandolinen in Nicosia; Moeder hoe kan ik je danken; Moeder ik kan je niet missen; Rij voorzichtig; Slavenkoor; Zeehondenbabies.
COMMON WEALTH RECORDS CN 0041 (lp)

1979: 30 JUWEELTJES UIT 45 JAAR
BOVEMA-NEGRAM 058-26361

1979: DE GROOTSTE SUCCESSEN VAN (lp/mc)
Billy Joe; De allermooiste jaren van je leven; Geen steen en geen bloem; Gewoon een lekker hollands liedje; Het moedertje; Het oude carillon; Hij deed zijn plicht; Ik ben zo blij met iedere dag; In de haven klinkt een lied; In eenzame nachten; Jantjes boodschap; Weet je waarom ik huil; Zacht oranje rozen; Zoals vroeger.
MUSIC FOR PLEASURE 1A022-58027 (lp) / 1A222-58027 (mc)

1980: DE BESTE VAN
PHILIPS

1980: 'N DOZIJN GOUDEN SUCCESSEN Nr 1 (lp/mc)
Als de witte rozen bloeien gaan; Balalaika; Dat huis; In Hamburg; Ja ik weet.....; Keetje Tippel; Kom matroos; Mandolinen in Nicosia; Mexico; 's Nachts op de donker boulevard; Slavenkoor; 't Was aan de Costa del Sol.
TELSTAR REGENBOOG RGB 12577 RL (lp) / TMC 752 (mc)

1981: BIJNA 2000 JAAR GELEDEN
EMI

1981: MET MARY DE WERELD ROND
'k Wil geen parels uit Hawaii; 't Was aan de Costa del Sol; Aan het witte strand van Soerabaya; Balalaika; In Hamburg; Kersebloesem in Yokohama; Mandolinen in Nicosia; Mexico; Oh, Irish boy; Op Capri gaf je rozen aan mij; Terang boelan; Witte rozen uit Athene.
TELSTAR TCD 7744

1981: 'N DOZIJN GOUDEN SUCCESSEN Nr 2 (lp/mc)
TELSTAR

1983: Mary & VADER ABRAHAM
DURECO 33.110 (lp)

1983: ZANGERES ZONDER NAAM
EMI

1986: LEVEN IN LIEFDE
PHILIPS

1986: LIVE IN PARADISO
't Was aan de Costa del Sol; Ach vaderlief, toe drink niet meer; De kinderen; Denk toch heel goed na; Ik zal altijd van je houden; Jongen; Jumpin' at the woodside; Keetje Tippel; Komt de liefde in gevaar; Luister Anita; Mandolinen in Nicosia; Mexico; Vragende kinderogen.
PHILIPS 830456-2 / lp 830.456-1

1986: 50 JAAR ZANGERES ZONDER NAAM (2lp)
TELSTAR 25061/62 (2lp)

1986: EEN OVERZICHT VAN 50 JAAR (2cd/2lp/2mc)
's Nachts lig ik van jou te dromen; 't Was aan de Costa del Sol; Ach vaderlief; Alleen zijn is moeilijk te leren; Als een kind tegen me zegt: "Dag oma"; De blinde soldaat (twee ogen zo duister); De kinderen; Denk toch heel goed na; Een moeder van een zeeman; Een schoolbel luidt; Het mooiste geschenk in m'n leven; Honger kent geen geweten; Ik zal altijd van je houden; In eenzame nachten; Jij maakt ons ten schande; Jongen; Keetje Tippel; Komt de liefde in gevaar; Loop nooit voorbij dat huisje; Luister Anita; Mandolinen in Nicosia; Mexico; Oordeel nooit over een ander; Rock around the clock (& Normaal); Vier muren; Vragende kinderogen; Waarom ging jij naar die ander; Werkeloos.
COSMIC CosCD 70.013 / CosLp 70.011 / CosMc 70.012

1987: BEDANKT LIEVE MENSEN (cd/lp/mc)
Mijn leven (my way); Braziliaanse nachten; Walsmedley (eenmaal zal.. / de overwegwachter / aan de muur.. / hoor je het.. / wil jij een..); Kleine schooier; Het lied van het pierement; Vergeet mij niet; Later dan zul je aan me denken; Kleine herdersjongen; Moedermedley (moeder hoe.. / ik heb eerbied.. / moeder ik kan je..); Ik wacht op jou; De heilsoldaat; Scheiden doet lijden.
CBS 7243 (cd) / 7183 (lp) / 7283 (mc)

1988: DE GROOTSTE SUCCESSEN VAN
Billy Joe; De allermooiste jaren van je leven; Geen steen en geen bloem; Gewoon een lekker hollands liedje; Het moedertje; Het oude carillon; Hij deed zijn plicht; Ik ben zo blij met iedere dag; In de haven klinkt een lied; In eenzame nachten; Jantjes boodschap; Weet je waarom ik huil; Zacht oranje rozen; Zoals vroeger.
EMI 7 48905-2

1988: MIJN GROOTSTE SUCCESSEN 1
Achter in het stille klooster; Achter tralies en muren; De bruid; De vlieger; Eduard en Helena; Het broekje van Jantje; Het konijntje; Het parelsnoer; Het soldaatje; Jongens van 18 jaar; Kleine Suzie; Laura; Mag ik van u een lift, meneer; Moeder hoe kan ik je danken; Weet je moeder, wat ik droomde; Zeehondenbabies.
TELSTAR TCD 10015

1988: MIJN GROOTSTE SUCCESSEN 2
's Nachts op de donker boulervard; Als de witte rozen bloeien gaan; Balalaika; Dat huis; Het was aan de Costa del Sol; Hoor ik die Spaanse gitaren; Ik wil geen parels uit Hawaii; In Hamburg; Ja, ik weet...; Keetje Tippel; Kom matroos; Mandolinen in Nicosia; Mexico; Slavenkoor; Sunny-boy; Witte rozen uit Athene.
TELSTAR TCD 10016

1991: HET BESTE VAN JERRY & MARY (& JERRY BEY) (cd)
De bedelaar van Parijs (& Jerry Bey); Vijftig jaar getrouwd (& Jerry Bey); De vondeling (& Jerry Bey); Rozen voor moeder (& Jerry Bey); De muur (& Jerry Bey); Ouwe orgeldraaier (& Jerry Bey); Kinderloos (& Jerry Bey); Nachtvlinders (& Jerry Bey); Onder 'n brug van Parijs (& Jerry Bey); Ach Rosemarie (& Jerry Bey); Vergelding (& Jerry Bey); 's Nachts in m'n dromen (& Jerry Bey); Moeders liedje (& Jerry Bey); Als de lente komt (& Jerry Bey); Al zijn we straatarm (& Jerry Bey); De beste jaren van haar leven (& Jerry Bey).
TELSTAR TCD 100.709-2 (cd)

1991: HET BESTE VAN DE ZANGERES ZONDER NAAM nr. 1 (cd)
Mexico; Mandolinen in Nicosia; 't Was aan de Costa Del Sol; Balalaika; Slavenkoor; Als de witte rozen bloeien gaan; Kersebloesem in Yokohama; Keetje Tippel; Kom matroos; In Hamburg; Ja, ik weet...; Dat huis; 's Nachts op de donkere boulevard; Rooie Sien.
TELSTAR TCD 100.704-2 (cd)

1991: HET BESTE VAN DE ZANGERES ZONDER NAAM  nr. 2 (cd)
Mag ik van u 'n lift, meneer?; Het soldaatje; Weet je moeder, wat ik droomde?; Jongens van 18 jaar; Hoor ik die spaanse gitaren; Zeehonden-babies; Achter in het stille klooster; De bruid; Kleine herdersjongen; Eduard en Helena; Moeder, hoe kan ik je bedanken?; Het parelsnoer; Weet je waarom ik huil?; In de haven.
TELSTAR TCD 100.745-2 (cd)

1992: DE GOUDEN SUCCESSEN VAN (2cd)
Ach vaderlief, toe drink niet meer; Achter het stille klooster; Balalaika; Bloeiende twijgen; Braziliaanse nachten; De bedelaar van Parijs; De blinde soldaat; De bruid; De meid van de straat; De vrachtwagenchauffeur; De walsmedley; Denk toch heel goed na; Eduard en Helena; Het soldaatje; In hamburg; Jongens van 18 jaar; Keetje Tippel; Kindergebed; Kleine herdersjongen; Luister Anita; Mag ik van u een lift meneer?; Mandolinen in Nicosia; Mexico (live); Mijn leven; Moeder, hoe kan ik je danken; 's Nachts op de donkere boulevard; Onder de brug van Parijs; Rij voorzichtig; Rock around the clock; 'n Roos kan niet zonder zonneschijn; Slavenkoor; Vragende kinderogen; 't Was aan de Costa del Sol; Zeehonden-babies.
ARCADE ADEHCD 8170 (2cd)

1992: DE KONINGIN VAN HET LEVENSLIED deel 1 (cd)
Ach vaderlief; 'k Zal geen traan om je laten; Jaloezie; Onder de rode lantaarn aan de haven; Kinderloos (& Jerry Bey); De meid van de straat; Bloeiende twijgen; Uren lang..; Ik ga pappie tegemoet;  De bedelaar van Parijs (& Jerry Bey); Vroeg of laat; Moeders graf; Rij voorzichtig; Arme kleine Madeleine; Waarom die tranen? (& Jerry Bey); De blinde soldaat; Haar grote reeen ogen; Miljoenen ogen.
MERCURY 512864-2 (cd)

1993: ZO IS HET LEVEN (cd)
't Was aan de Costa del Sol; Kleine schooier; De heilsoldaat (& Marc Winter); Jongen; Denk toch heel goed na; Een moeder laat haar zoon niet vallen; Ach vaderlief; Braziliaanse nachten; Alleen zijn is moeilijk te leren; De bedelaar van Parijs (& Marc Winter); Als een kind tegen me zegt: "dag oma"; Vragende kinderogen; 's Nachts lig ik van jou te dromen; Zo is het leven.
COLUMNS DISC 270789 (cd)

1993: 'T WAS AAN DE COSTA DEL SOL (2cd)
Achter in het stille klooster; Als de witte rozen bloeien gaan; Balalaika; Dat huis; De bruid; Eduard en Helena; Het parelsnoer; Het soldaatje; Hoor ik die Spaanse gitaren; In Hamburg; In de haven; Ja, ik weet...; Jongens van 18 jaar; Keetje Tippel; Kersebloesem in Yokohama; Kleine herdersjongen; Kom matroos; Mag ik van u een lift, meneer?; Mandolinen in Nicosia; Mexico; Moeder, hoe kan ik je danken?; 's Nachts op de donkere boulevard; Rooie Sien; Slavenkoor; 't Was aan de Costa del Sol; Weet je moeder, wat ik droomde; Weet je waarom ik huil?; Zeehonden-babies.
CNR/INDISC 2001269 (2cd)

1993: DE KONINGIN VAN HET LEVENSLIED 2
Alleen zijn is moeilijk te leren; Als een kind tegen me zegt: Dag oma; De kinderen; Een moeder van een zeeman; Een schoolbel luidt; Het mooiste geschenk in m'n leven; Ik zal altijd van je houden; Komt de liefde in gevaar; 's Nachts lig ik van jou te dromen; Oordeel nooit over een ander; Vier muren; Vragende kinderogen; Waarom ging jij naar die ander; Werkeloos.
MERCURY 514930-2

1993: KONINGIN VAN HET LEVENSLIED (cd)
Eenmaal in je leven; Het kerkje; De toreador; Johnny de zwerver; Moederlief; Kleine bandolero; Twee witte rozen; Onder de sombrero; Wat kan 't nou schelen; In de haven van Marseille; De sirtaki; Ruzie maken is verkeerd.
BUNNY MUSIC BUCD 9301 (cd)

1994: LUISTER ANITA (2cd)
Ach vaderlief; Weet je waarom ik huil; Hou moed, lieve pappie; In eenzame nachten; Luister Anita; Jongen; In de haven klinkt een lied; Wat is het heerlijk; Medley (ik heb.. / die allermooiste.. / waarom lieg jij?); Soldatenmoeder; Dood door drugs; Medley (O, zilveren.. / mijn Yiddische.. / ik wens je..); Geen steen en een bloem; Ik ben blij dat ik mag zingen; In eenzame nachten; Zeg oude muzikant; Oh pappie toe drink niet; Het moedertje; Billy Joe; Zoals vroeger; Jongen; In de haven klinkt een lied; De scheiding; Mammie ik voel me alleen; 't Kinderfietsje; Napoli.
EMI 7243 831084 2 8 (2cd)

1995: AFSCHEID
Ach vaderlief; Alleen zijn is moeilijk te leren; Als een kind tegen me zegt dag oma; Braziliaanse nachten; De bedelaar van Parijs; De heilsoldaat; Denk toch heel goed na; Een moeder laat haar zoon niet vallen; Jongen; Kleine schooier; 's Nachts lig ik van jou te dromen; Vragende kinderogen; 't Was aan de Costa del Sol; Zo is het leven.
RONDO 50379

1995: KERSTMIS DOOR DE JAREN
Als er sneeuw ligt in de straten; Belletjes; Bijna 2000 jaar geleden; De heilsoldaat; De herdertjes; De kerstman; De wereld moest vol mensen zijn; Ik geloof; Kerstmis door de jaren; Kleine schooier; Misschien zit God te huilen; Op de purperen hei; Vrede gaat voorbij; Zo is het leven.
COLUMN 290089

1995: WEET JE WAAROM IK HUIL (2cd)
Als stille getuige; Breng eens bloemen; Daar ben ik weer...; ik ben zo blij; De allermooiste jaren van je leven; De droom duurt maar een week per jaar; Dood door drugs; Geen steen en geen bloem; Gewoon een lekker hollands liedje; Het altaar; Het kind van de zonde; Het oude carillion; Hij deed zijn plicht; Ik ben zo blij met iedere dag; In onze rozentuin; Jantjes boodschap; Jij alleen; Jochie; Nog altijd; Parijs bij nacht; Sluit nooit je ogen voor de waarheid; Weet je waarom ik huil; Zacht oranje rozen; Zeg me waarom je zo eenzaam bent; Zeg mij nog niet vaarwel.
EMI 8 31087-2 (2cd)

1995: DE GOUDEN KLOMPENSERIE DE ZANGERES ZONDER NAAM (cd)
Eenmaal in je leven; Het kerkje; De toreador; Johnny de zwerver; Moederlief; Kleine bandolero; Twee witte rozen; Onder de sombrero; Wat kan 't nou schelen; In de haven van Marseille; De sirtaki; Ruzie maken is verkeerd.
BUNNY MUSIC BUCD 9346 (cd)

1997: MIJN ALLERGROOTSTE SUCCESSEN nr. 1 (2cd)
Ach, vaderlief; Ik ga pappie tegemoet; Rij voorzichtig; Het noodlot; Achter tralies en muren; De teddybeer; Het is voor jou;
Als de witte rozen bloeien gaan; Bij de poort van de school; Gestolen rozen; Het stiefkind; Ik blijf op je wachten; Jantje's voetbal; Kleine bedelaar; Het kind van de straatmeid; Omdat; Als je weer vrijkomt; Berouw komt later; Brief naar de gevangenis; Dronken meneer; Ga toch niet weg uit m'n leven; Moeder, neem ons mee naar huis; Onder de rode lantaren; Rooie Sien; Kom terug, jongenlief; Over zee; Laat de zon in m'n hart weer gaan schijnen; Al zijn we straatarm (& Jerry Bey).
TELSTAR TCD 2000182 (2cd)

1997: MIJN ALLERGROOTSTE SUCCESSEN nr. 2 (2cd)
Mexico; 't Was aan de Costa del Sol; Mandolinen in Nicosia; Aan het witte strand van Soerabaya; Aloha oe; Ik sta aan 't strand; Balalaika; 'k Wil geen parels uit Hawaii; Terang Boelan; Vissers van Capri; Witte rozen uit Athene; Hoor ik die Spaanse gitaren; Ik wacht op jou; Veel bittere tranen; Mexico (live versie); In een gouden koets; Ja, ik weet; Kinderloos; Kleine herdersjongen; Op Capri gaf je rozen aan mij; Kom matroos; Lang geleden; Loesje's verjaardag; Ver van mijn zonnige vaderland; Voor jou wil ik leven; Kleine kinderhandjes; De vloek van het leven; Je bent niemand tot iemand die van je houdt (& Johnny Hoes); Mijn leven
TELSTAR TCD 2000183 (2cd)

1997: MIJN ALLERGROOTSTE SUCCESSEN nr. 3 (2cd)
Dat huis; Jaloezie; Bloeiende twijgen; Ouden van dagen; Pappie's grote sterke handen; Lieveling; 's Nachts op de donkere boulevard; Er lag een baby op de stoep; Ouderloos; In Hamburg; Jij bent heus niet de eerste; De zondares; Al heb je mij bedrogen; De lieve ome; Nu ben ik alleen; Neem mij met je mee; Zeehondenbabies; Wraak; Voor jou; Vader kom thuis!; Twee zwarte paarden; Te laat; Wat ben je toch rijk in je leven; Een brug te ver; Waarom loopt men altijd mijn deur voorbij; Maar zij die achterbleven; Vele vele malen; De beste jaren van haar leven (& Jerry Bey).
TELSTAR TCD 2000184 (2cd)

1997: MIJN ALLERGROOTSTE SUCCESSEN nr. 4 (2cd)
Mag ik van u 'n lift, meneer?; Arme kleine Madeleine; Keetje Tippel; Denk je nog aan mij?; Ginds achter de wolken; Hou moed, lieve pappie; Kindergebed; Brief van een straatmadelief; Blank zijn de zeilen; Het hobbelpaard; Zonder zon; Hun kindje; De blinde soldaat; De schutting; Haar grote reeen-ogen; Zeven witte zwanen; Het weeskind; Het konijntje; Sunny boy; Haar grootste dag; Het eerste kindje; De laatste roos; Het kind van de buren; Het portretje; Vroeg of laat; Oh Mama Mia; Wat weet 'n kind; Twee kindervlechten.
TELSTAR TCD 2000185 (2cd)

1997: LIEDJES DIE JE NOOIT VERGEET (2cd)
Aan de muur van 't oude kerkhof; De meid van de straat; Vergeet mij niet; Kindertroost; Spaanse vluchteling; Janneman; Scheiden doet lijden; Waarom wou jij van mij noch van mijn liefde weten; Ik heb niet gewandeld op rozen; Verlaten; Mammie waar ben je?; Koekoekswals; Als ik je zon niet kan wezen; Eenmaal; Het lied van het pierement; Witte rozen; Ik vraag niet wat je bent geweest; Overschotje; Het steegje; Kom zwarte zigeuner; De speelbal; Marilou; Hij was maar een jongen van Jan Boezeroen; Mijn mammie is geen dievegge; Als ik naar je blinde ogen kijk; De vlieger; Geef mij rozen; Moeders graf.
TELSTAR TCD 2000186 (2cd)

1997: DE ALLERMOOISTE LEVENSLIEDJES ALLER TIJDEN (2cd)
Achter in het stille klooster; De blinde man; De bruid; Eduard en Helena; En ze lachte...; Het hutje bij de zee; Het klagende weesje; Het moederhart; Het soldaatje; Jongens van 18 jaar; Gratie; Hugo en Linda; Het parelsnoer; Karel en Leida; Kleine Suze; Koop van mij 'n bosje bloemen; Kindjes graf; Laura; Mooi Elsje; Nummer 108; Oene van Sneek; Op 't duin zat 'n knaap te wenen; Patrick en Sheila; De schooier en z'n hond; Valse liefde; Het broekje van Jantje; Mamma, niet vallen; zolang de roosjes bloeien.
TELSTAR TCD 2000187 (2cd)

1997: DE MOOISTE DUETTEN ALLER TIJDEN (& Jerry Bey & Johnny Hoes) (2cd)
De bedelaar van Parijs (& Jerry Bey); Vijftig jaar getrouwd (& Jerry Bey); De vondeling (& Jerry Bey); Rozen voor moeder (& Jerry Bey); De muur (& Jerry Bey); Ouwe orgeldraaier (& Jerry Bey); Kinderloos (& Jerry Bey); Nachtvlinders (& Jerry Bey); Onder 'n brug van Parijs (& Jerry Bey); Ach Rosemarie (& Jerry Bey); Vergelding (& Jerry Bey); 's Nachts in m'n dromen (& Jerry Bey); Moeder's liedje (& Jerry Bey); Als de lente komt (& Jerry Bey); De vrachtwagenchauffeur (& Johnny Hoes); Zwijgen is goud (& Johnny Hoes); Een roos kan niet zonder zonneschijn (& Johnny Hoes); Het leven is een tranendal (& Johnny Hoes); Het bloemenmeisje van Notre Dame (& Johnny Hoes); De onbekende heilsoldaat (& Johnny Hoes); Volendam, je bent de parel (& Johnny Hoes); Witte klompen (& Johnny Hoes); De voddenraper van Parijs (& Johnny Hoes); Marietje (& Johnny Hoes); Ware liefde kun je niet kopen (& Johnny Hoes); Parijs bij nacht (& Johnny Hoes); Daar bij die molen (& Johnny Hoes); 'n Lach en 'n traan (& Johnny Hoes).
TELSTAR TCD 2000188 (2cd)

1997: DE ALLERMOOISTE LIEDJES VOOR MOEDER (2cd)
Bedankt lieve ouders; Mamma; Ik heb eerbied voor jouw grijze haren; M'n pappie is enkel een foto; Loop nooit je moeders deur voorbij; Moeder hoe kan ik je danken?; Moeder ik kan je niet missen; Hou altijd je moeder in ere; Bloemen aan moeder; Ach moeder laat mij leven; Als Ierse kinderen huilen; Moeder we zijn zo gelukkig; Daantje zal morgen niet huilen; Daddy; Huil niet langer lieve moeder; Heintje m'n kleintje; Je hebt haar maar eenmaal, je moeder; Jantje aan de telefoon; Moeder; Moeder laat je hart toch spreken; Moedertjelief; Moederdag; Moeder te zijn; Moeder's brief; Rozen voor moeder; Sluimer zacht m'n lieve jongen; De versierde stoel; Toch heeft ze haar kinderen lief.
TELSTAR TCD 2000189 (2cd)

1997: DE ALLERMOOISTE VAN EDITH PIAF EN UIT "DE TWEE WEZEN" (2cd)
Milord; Mijn mooiste roos; Padam; Van jou geen bloemen; Jouw ring; Marie trottoir; De drie klokken; Nooit krijg ik spijt; Gelukkig in Parijs; Zonder liefde gaat het niet; Adieu; De accordeonist; De twee wezen; En de dagloner zwoegt; Een lied van Louise; Gezag en orde; Ballade van de rijke kerkganger; Op een mansarde; Want ook een zwarte ziel...; Abel Pierre en Kain Jacques; Crime passionel; Dat oude verhaal.
TELSTAR TCD 2000190 (2cd)

1997: KERSTFEEST MET MARY (2cd)
Zwerver's kerstnacht; 't Is kerstmis; Vrolijk Kerstfeest; Hoort hoe de kerstklokken luiden; Maria's kind; Het kerstkindje wilden ze zien; Stille nacht heilige nacht; Als klokken in de nacht luiden; Hij was maar een neger; De herdertjes lagen bij nachte; Avé Maria; Uren, dagen, maanden, jaren; Oh denneboom; Vrede; Weet je moeder wat ik droomde?; Het angelus klept in de verte; Nooit geen oorlog meer; Slavenkoor; 't Is goed in het eigen hart te kijken; Oh, Irish boy; De rozenkrans; 'k Zie aan het raam de laatste rozen bloeien; In 't kerkportaal; Nonnenkoor; Biecht van een nonnetje; De poorten van de hemel; Zilverdraden tussen het goud; Jerusalem.
TELSTAR TCD 2000191 (2cd)

1997: HET ALLERBESTE VAN... (2cd)
Ach vaderlief; Arme kleine Madeleine; Bloeiende twijgen; De bedelaar van Parijs; De blinde soldaat; De bruid des doods e.a.; De heilsoldaat; De kinderen; De meid van de straat; De vrachtwagenchauffeur e.a.; Denk toch heel goed na; Een moeder van een zeeman; Eenmaal in je leven; Het was aan de Costa Del Sol; Ik zal altijd van je houden; In Santo Domingo; In de haven klinkt een lied; In eenzame nachten; Jongen; Jongens van 18 jaar e.a.; Keetje Tippel; Kindergebed; Kinderloos; Kleine herdersjongen; Kleine schooier; Komt de liefde in gevaar; Luister Anita; Mandolinen in Nicosia; Mexico; Mijn leven; Oordeel nooit over een ander; Rij voorzichtig; Rock around the clock; Urenlang; Vergeet mij niet; Vier muren; Vragende kinderogen; Weet je waarom ik huil; Werkeloos.
MERCURY 536685-2 (2cd)

1997: DE MOOISTE MOEDERLIEDJES (cd)
Bedankt, lieve ouders; Mamma; Ik heb eerbied voor jouw grijze haren; Het parelsnoer; M'n pappie is enkel 'n foto; Achter in het stille klooster; Loop nooit je moeder's deur voorbij; Moeder, hoe kan ik je danken; Het broekje van Jantje; Moeder, ik kan je niet missen; Zilverdraden tussen 't goud; De speelbal; Ach vaderlief, toe drink niet meer; Hou altijd je moeder in ere.
TELSTAR TCD 70.012-2 (cd)

1998: ACH VADERLIEF
ROTATION 558577-2

19??: 2 DOZIJN GOUDEN SUCCESSEN (2lp)
TELSTAR TD 25007/8 (2lp)

19??: DE 12 BESTE DEEL 1 (lp)
TELSTAR 14040 (lp)

19??: DE 12 BESTE DEEL 2 (lp)
TELSTAR 14041 (lp)

19??: HET BESTE VAN (lp)
EMI 058-1269901 (lp)

19??: MIJN LEVENSLIED 1 (lp)
TELSTAR TFA 13012 TL (lp)

19??: PROFICIAT! (3lp)
PHILIPS 8225 281 (3lp)

19??: DAGELIJKSE DINGEN (lp)
PHILIPS 8111 781 (lp)

19??: LEVEN IN LIEFDE (lp)
PHILIPS 8300 331 (lp)

19??: IK BEN BLIJ DAT IK MAG ZINGEN (lp)
Ach vaderlief; Weet je waarom ik huil; Hou moed, lieve pappie; In eenzame nachten; Luister Anita; Jongen; In de haven klinkt een lied; Wat is het heerlijk; Medley (ik heb.. / die allermooiste.. / waarom lieg jij?); Soldatenmoeder; Dood door drugs; Medley (O, zilveren.. / mijn Yiddische.. / ik wens je..); Geen steen en een bloem; Ik ben blij dat ik mag zingen.

19??: GOED VOOR GOUD (cd)
Weet je waarom ik huil; Jongen; In Santo Domingo; In eenzame nachten; Zeg oude muzikant; Oh pappie toe drink niet; Billy Joe; De scheiding; Mammie, ik voel me alleen; Napoli; Het kind van de zonde; 't Kinderfietsje; In de haven klinkt een lied; Gewoon een lekker hollands liedje.
DISKY GG 860252
 
 

Singles

1957: Kindergebedje

1957: Lieveling, waarom laat men jou boeten? (de verschoppelingen) (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          De poorten van de hemel (de stervende soldaat) (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          TELSTAR TS 1075 TF

1959: Bloeiende twijgen (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          Lang Geleden (Kraft / de Vos)
          PHILIPS 318 281 PF

1959: Ach vaderlief, toe drink niet meer
          PHILIPS

1959: De teddybeer

1960: Moeders graf

1961: De bedelaar van Parijs (& Jerry Bey) (Dime)
          Nachtvlinders (& Jerry Bey) (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          PHILLIPS 318 621 PF

1962: De blinde soldaat (twee ogen zo duister) (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          De meid van de straat (Just a girl that men forget) (Dubin / Rath / Garren / Bandy)
          PHILIPS 318 620 PF

1962: Rij voorzichtig
          PHILIPS

1965: Zwerver's kerstnacht

1965: Achter tralies en muren (de jonge non) (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          Moeder, laat je hart toch spreken! (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          TELSTAR TS 1051 TF

1965: Achter in 't stille klooster
          Witte rozen
          TELSTAR TS 1054 TF

1965: Als ik naar je blinde ogen kijk (Rogier / Derby)
         Sluimer zacht m'n lieve jongen (Sauer / Woolsey)
         TELSTAR TS 1056 TF

1965: Aan de muur van 't oude kerkhof
          Mammie, waar ben je?
          TELSTAR TS 1055 TF

1965: Mamma
          Moeder, hoe kan ik je danken?
          TELSTAR TS 1127 TF

1965: Koekoekswals
          De speelbal
          TELSTAR TS 1124 TF

1965: Het broekie van Jantje
          Vader, kom thuis!
          TELSTAR TS 1161 TF

1965: Het lied van het pierement (van Maurik / v.d. Meer)
          M'n pappie is enkel een foto! (Erich / Korver)
          TELSTAR TS 1125 TF

1965: Lieveling
          De heilsoldaat
          TELSTAR TS 1075 TF

1965: De voddenraper van Parijs
          Uitgever: ONBEKEND

1966: Jongens van achttien jaar! (Kraft / Johnny Hoes)
          Nooit geen oorlog meer! (Johnny Hoes)
          TELSTAR TS 1245 TF

1967: Eduard en Helena (van Acker)
          Het hobbelpaard (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          TELSTAR TS 1275 TF

1969: Mexico (Lopez, ned: Johnny Hoes)
          TELSTAR

1971: Het soldaatje (de vier raadsels) (Bew. van Acker)
          Kinderloos (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          TELSTAR TS 1611 TF

1972: Slavenkoor (zwarte slaven)
          TELSTAR

1972: Mandolinen in Nicosia (Johnny Hoes / D. van der Valk)
          De schutting (Johnny Hoes / Barrells / Groot)
          TELSTAR

1973: De bruid des doods (Johnny Hoes)
          Het Konijntje (Johnny Hoes / D. Barelts-Groot)
          TELSTAR TS 1885 TF

1973: Balalaika
          TELSTAR

1974: Een moederhart
          TELSTAR

1974: Vissers van Capri
          TELSTAR

1974: Het parelsnoer
          De lieve ome
          TELSTAR TS 2005

1974: De laatste roos
          TELSTAR

1975: Keetje Tippel
          TELSTAR

1975: 't Was aan de Costa del Sol (Johnny Hoes)
          TELSTAR

1975: In Hamburg
          TELSTAR

1976: Als de witte rozen bloeien gaan (Johnny Hoes)
          Toch heeft ze haar kinderen lief (Johnny Hoes)
          TELSTAR TS 2225 TF

1976: Ach, vaderlief (reissue)
          Eduard en Helena
          TELSTAR TS 2309 TF

1976: Achter in 't stille klooster (reissue)
          Rij voorzichtig
          TELSTAR TS 2316 TF

1976: Jongens van 18 jaar (reissue)
          Zeehonden-babies
          TELSTAR TS 2310 TF

1976: Bloeiende twijgen (reissue)
          Ik ga pappie tegemoet
          TELSTAR TS 2315 TF

1976: Mag ik van u een lift meneer (reissue)
          Aan de muur van 't oude kerkhof
          TELSTAR TS 2311 TF

1976: 's Nachts op de donkere boulevard (reissue)
           Achter tralies en muren
           TELSTAR TS 2312 TF

1976: Mexico (reissue)
          Het soldaatje
          TELSTAR TS 2313 TF

1976: De bruid des doods (reissue)
          Mandolinen in Nicosia
          TELSTAR TS 2314 TF

1976: Onder een brug van Parijs (& Jerry Bey)
          TELSTAR TS 2169 TF

1977: Weet je waarom ik huil
          BOV/NEGRAM

1978: In de haven klinkt een lied
          BOV/NEGRAM

1978: In eenzame nachten
          BOV/NEGRAM

1979: In Santo Domingo
          BOV/NEGRAM

1980: Jongen
          EMI

1981: Ik geloof (B. Schoepen)
          De wereld moest vol mensen zijn (Blenco / Welbers)
          EMI 1A 006-26744

1982: Vragende kinderogen (A. Kraamer / H. van Wiggen)
          Back: Alleen zijn is moeilijk te leren (A. Kraamer / F. v. Dam)
          PHILIPS 6017 414

1982: Denk toch heel goed na (A. Kraamer / H. van Wiggen)
          Loop nooit voorbij dat huisje (A. Kraamer / F. van Dam)
          EMI 1A 006-26790

1986: Komt de liefde in gevaar
          PHILIPS

1986: Mexico (live) (Lopez, ned: Johnny Hoes)
          PHILIPS

1986: Rock around the clock (& Normaal)
          PHILIPS

1987: Mijn leven (my way) (C. François / J. Revaux / G. Thibeau / Johnny Hoes / Jaap Koeman)
          Ik wacht op jou (A. Kraamer / H. van Wiggen)
          VARAGRAM 7083

1993: Toreador
           DINO MUSIC BUCS 1004

1993: Eenmaal in je leven
          Uitgever: ONBEKEND

1997: Walspotpourri nr. 1
          TELSTAR

19??: Rozen voor moeder (Johnny Hoes / Rogier)
         De muur (Hoes/Van Dam)
         FONTANA 266 311 TF

19??: Zeehondenbabies
         TELSTAR

19??: Mag ik van u 'n lift meneer? (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
         Het stiefkind (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
         TELSTAR TS 1339 TF

19??: Ik heb eerbied voor jouw grijze haren!
         Zilverdraden tussen 't goud
         TELSTAR TS 1298 TF

19??: Dat huis...... (Johnny Hoes / Jaap Koeman)
         Ik wacht op jou! (J. Kraft / Johnny Hoes)
         TELSTAR TS 1533 TF

19??: Ouden van dagen (uit de Vara TV-Uitzending 'n Lach en 'n traan) (Johnny Hoes / van Dam)
         Bedrogen (van Acker)
         TELSTAR TS 1396 TF

19??: In 'n gouden koets
         Bedankt, lieve ouders!
         TELSTAR TS 1220 TF

19??: Als ik je zon niet kan wezen
         Waarom wou jij...
         TELSTAR TS 1229 T

19??: Moeder, we zijn zo gelukkig!
         Bloemen aan moeder
         TELSTAR TS 1060 TF

19??: De vrachtwagenchauffeur (& Johnny Hoes)
         Een roos kan niet zonder zonneschijn (& Johnny Hoes)
         TELSTAR TS 1534 TF